Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Христијан Мицкоски"

Македонија

Денес при заседавањето на Централниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ по предлог на Христијан Мицкоски беше изгласан Ѓорѓија Сајкоски за нов Генерален секретар на партијата. Ѓорѓија...

Македонија

Единствен начин Бугарија да ги оствари своите стратешки приоритети и целосно да го смени националниот идентитет на македонскиот народ е преку блокада на ЕУ...

Македонија

За опозициската ВМРО-ДПМНЕ новиот четврт по ред пакет мерки за справување со последниците од коронавирусот се само дефокусирање, а со тоа мафијата како што...

Македонија

Поранешниот претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Центар и екс амбасадор во Унгарија, Игор Есмеров, во емисијата „360 Степени“ зборуваше за последните случувања во...

Македонија

Поранешниот претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Центар и екс амбасадор во Унгарија, Игор Есмеров, во емисијата „360 Степени“ зборуваше за последните случувања во...

Македонија

Никогаш не го поддржав Христијан Мицкоски да биде избран за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, рече екс претседателката на Унија на жени Даниела Рангелова во емисијата...

Македонија

Екс пратеничката, делегат и една од Иницијаторите за вонреден конгрес, Весна Дамчевска Илиевска со “писмо” на фејсбук се обрати до Мицкоски кој со вчерашниот...

Повеќе