Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "угостителски објект"

Македонија

На 18.01.2021 во периодот од 18.00-21.00 часот, полициски службеници од СВР Тетово, во содејство со Државниот пазарен инспекторат, извршиле контрола по угостителски објекти во...

Македонија

На 16.01.2021 во 01.30 часот од страна на Одделот за криминалистичка полиција – Сектор за недозволена трговија со дрога  оружје и опасни материи во...

Македонија

На 03.01.2021, полициски службеници oд ОВР Пробиштип извршиле контрола на угостителски објекти на подрачјето на ОВР Пробиштип во поглед на почитување на работното време....

Повеќе