Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Светлана Колариќ"

Македонија

Интегрален текст од изјава за медиуми на Светлана Колариќ Почитувани, За овие споменици Петре Шилегов кажа дека ќе ги однесе во депонија. Оние кои ја...