Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "саша обама"

Свет

Иако израсна во најпознатата куќа во Америка, Саша Обама секогаш се обидуваше да има нормално детство. Неодамна, вирална стана фотографијата на една млада девојка...