Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Петар богојески"

Македонија

Иницијативниот одбор ги демантира ставовите на Петар Богојевски изнесени во Слободен печат во текстот насловен „Фингиран или реален судир за партискиот трон во ВМРО-ДПМНЕ“....