Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Пеле"

Спорт

Еден од најголемите фудбалери на сите времиња, а за многумина најдобриот, Бразилецот Пеле, денеска слави 80 години. Иако сега веќе со сериозно нарушено здравје,...