Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "пандемија"

Свет

Водечкиот германски епидемиолог, Христијан Дростен, во говор на Светската здравствена конференција во Берлин предупреди на предвремено славење на успехот на Германија во кризата со...

Свет

Главоболките, конфузијата и делириумот што ги доживеале некои заболени од Kовид-19 можно е да се резултат на директно продирање на корона вирусот во мозокот....

Свет

Регионалната канцеларија на Светската здравствена организација за Европа во понеделникот соопшти дека дневните смртни случаи од коронавирус во Европа ќе се искачуваат во октомври...

Повеќе