Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "НФАК"

Свет

Добро вооружена група од Афроамериканци, НФАК, во слободен превод „Коалиција без зае**вање, се собра во Лафајет, Луизијана, како би протестирала против полициското насилство. Собирот...