Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Миленко Мандиќ"

Забава

Најбогатото дете од деведесеттите во тогашна Југославија, раскажува нови приказни за растењето на жешкиот белградски асфалт. Во големата исповед Александар Мандиќ, зборува за неговиот...