Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "меркел"

Свет

Покраинскиот суд на Германија дозволи да се одржуваат масовни протести против ограничувањата воведени поради корона вирусот, откако градот Берлин ги забрани ваквите демонстрации. Полициските...