Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Луџи Џонс"

Балкан

Стравуваме многу дека ќе загинеме во земјотрес, но тоа се случува многу ретко… Професор Луџи Џонс, една од најпознати сеизмолози во свет, рекла дека...