Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Кршко"

Балкан

По вчерашниот земјотрес во Хрватска, не беше пронајдена штета на нуклеарната централа Кршко и немаше никакво влијание врз животната средина, изјави Стане Рожман, директор...