Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "кристијан голубовиќ"

Забава

Станија Добројевиќ и Кристијан Голубовиќ не се сретнаа на суд, иако старлетата дојде во Србија од Америка токму поради тоа. Не требаше да доаѓам...

Забава

Непријателството помеѓу поранешниот осуденик Кристијан Голубовиќ (50) и учесник на „Задруга 4“ Раде Лазиќ (30) трае од реалното шоу „Фарма“ во 2015 година. Имено,...

Забава

Српската старлета Станија Добројевиќ и Кристијан Голубовиќ во последно време сериозно ги заострија своите односи. Кристијан, кој сега е учесник во реалното шоу „Задруга“...