Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "игор ангеловски"

Спорт

Игор Ангеловски, селекторот на Македонија веднаш по мечот ги истакна своите импресии. Тој најпрво се осврна на терминот на мечот, односно одлуката да се...