Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Иван Ѓикиќ"

Балкан

Хрватскиот научник од Гете институтот во Франкфурт, Иван Ѓикиќ, предупреди денеска дека пандемијата не слабее, доаѓа третиот бран и дека се очекува влошување на ситуацијата низ цела...