Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Иван Чупиќ"

Спорт

Иван Чупиќ го напушта Вардар по завршување на сезоната. Хрватскиот репрезентативец и минатата година беше на мета на многу клубови, но одлучи да остане...