Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Дејан Станковиќ"

Забава

Се сретнале Синиша Михајловиќ, Дејан Станковиќ, Адријано, Кеистијан Вијери… во Белград и отишле на киоск за плескавици. Секао ова не е некој виц, туку...