Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Виенската филхармонија"

Забава

Новогодишниот концерт на Виенската филхармонија ќе се одржи на 1 јануари, како и секоја година, но овој пат без публика поради пандемијата на вирусот...