Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "васко наумовски"

Македонија

Екс вицепремиерот за евроинтеграции од периодот 2008–2011 и екс амбасадор во САД, Васко Наумовски продолжува со објавување на шифрирани пораки преку својот фејсбук профил...