Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "бугарија"

Македонија

Единствен начин Бугарија да ги оствари своите стратешки приоритети и целосно да го смени националниот идентитет на македонскиот народ е преку блокада на ЕУ...

Балкан

На граничниот премин Градина, денеска царинската служба на Србија спречи обид за криумчарење на 14 шишиња оригинално виски со различна старост и британски акцизни маркици. Шверцот бил откриен откако бугарски...

Балкан

Бугарското Министерство за надворешни работи им даде 72 часа на двајца руски дипломати да ја напуштат земјата. Обвинителите ги обвинија дека биле вклучени во...

Македонија

Советот на амбасадори на Република Северна Македонија го смета за целосно неприфатлив и штетен за добрососедските односи текстот на објаснувачкиот меморандум на Бугарија упатен...

Повеќе