Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "арсовски"

Македонија

ВМРО-ДПМНЕ ниту прифаќа, ниту пак ќе предложи потпретседател на Собранието, изјави портпаролот на ВМРО – ДПМНЕ, Димче Арсовски. „ВМРО-ДПМНЕ јавно се изјасни дека ниту...