Connect with us

Hi, what are you looking for?

Македонија

Медиа.мк дознава дека во моментов е во тек голема координирана полициска акција во Скопје, Гевгелија, Неготино. Неформално дознаваме дека се работи за акција за...

Македонија

Полицајка се сликала полугола во униформа и фотографија ја објавила на социјалните мрежи, а Одделот за внатрешна контрола поведе дисциплинска постапка против неа. Иако...

Македонија

Единствен начин Бугарија да ги оствари своите стратешки приоритети и целосно да го смени националниот идентитет на македонскиот народ е преку блокада на ЕУ...

Популарно